Lämpimästi tervetuloa vasta-avattuun ja viihtyisään kauneushoitola Rochellen ihonhoito ja wellness maailmaan. Tarjoamme sinulle kauneushoitola Rochellessa yksilöllistä, laadukasta ja kokonaisvaltaista hoitoa, niin kasvoille, jaloille, käsille, vartalolle kuin mielelle.


Kauneushoitola Rochelle tarjoaa kauneudenhoitopalveluita jokaiselle, joka huolehtii itsestään ja haluaa hemmotella itseään. Alan ammattilaisen käsittelyssä saat uskomattoman rentoutumiskokemuksen ja samalla mieli sekä keho virkistyvät, viihtyisässä ympäristössä ulkona kaupungin kiireestä. Kauneushoitola Rochellessa saat monipuolista palvelua ja tarjonta on laaja. Tarjolla on muun muassa aromahieronta, kuumakivihieronta, kasvohoito, meikkaus, jalka- ja käsihoito sekä muut kauneudenhoitopalvelut.


Hoidoissamme käytämme vain laadukkaimpia tuotteita. Hoitolassa on käytössä Primavera hoitotuotteita, Mariacos-huultenhoitsarja sekä Mary Cohr-tuotesarjan tuotteita jokaiseen makuun, josta myös laadukkaat kotihoitotuotteet.


Tule tutustumaan hemmotteleviin palveluihimme sekä rentoutumaan alan ammattilaisen käsittelyssä. Ota yhteyttä, jotta voimme suunnitella juuri sinulle tai läheisellesi sopivan hoitokokonaisuuden ja varataksesi ajan hoitolamme palveluihin.